Varaslähtö 13.6

 Ei muuta kuin reitille...

Sunnuntai ilta... Vaali sunnuntai, vettä tihkuu kuuroina taivaalta. Lähtisikö kuitenkin vesisateen saattelemana? Joo pakataan ja lähdetään mitä sitä aamua odottamaan....


Vihdoin tienpäällä... Vesi ropisee laseihin ja sadetakin rintamukseen.

Uskintie, Paijärvi ja sitten stonga kohti LPR, sade kiihtyy mutta silti tuntuu vain niin hyvälle...

LPR saavutetaan taavettitietä ja sitten vanhaa tietä, motaria vältellen. Lappeenrannan torilla poiketaan kahville ja miettimään minne me ollaan menossa 😂? Koitetaan siinä sitten funtsia et mihin olis järkee tavoittaa kun kello on jo liki 17. Google esiin ja Savonlinna häivähtää mielessä... Katsotaan. On pakko hyppää motarille jotta keretään etsiä majoitus... Jurrr jurr tylsää. Saavutaan Simpeleelle, toinen jää etsimään majoitusta ajattelen tankata sillä aikaa kun tankki ei ollut lähtiessä edes täynnä.

Kohta kuuluu vierestä kysäri ajetaanko kuitenkin Joensuuhun kun siellä Sokoshotellissa voi kirjautua puoleen yöhön saakka... Vastaan mikä jottei 😂. Joensuuhun saavutaan joskus 21 heitteissä ja navigointi keskustassa vaikeutuu kun viestit tulvii luuriin, eka, toka, kymmenes... Tihrustan luuria... Onnee onnee. Täh oonko mä päässy läpi kunnan valtuustoon? Tunne on outo... Niin moni on äänestänyt. Kiitos luottamuksesta, tehdään sitten työt teidän toiveiden mukaan, eli jämptisti.



Kirjaantuminen hotelliin, olo on puhki melkeen kohta heti uni voittaa, onhan ajopäivä eka edessä...


Aamulla käydään katselemassa kaupunkia, samalla käydään läpi päivän ajosuunnitelma.







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

BAKKAS BAANAA...

Lauvantai suharit

Elävänä tai kuolleena