Myrskyn silmään ja ulos.... Kotiinpäin muttei kontaten

 Kiitos Hullu Poro. Huoneen sauna ja spa osaston lämmin poreallas/  kylmävesiallas vuoronperään käytynä tekee päivän ajamisen jälkeen kuskin ja  kyytiläisen olosta tosi hyvän.



Ei muuta kuin  taas satulaan, ja tuppi tappiin... matka suuntautuu Ouluun mukava pienempi tie vie jonkun voimalaitoksen ohi ja navi antaa ohjeita, joku puolustusvoimien rakennus vilahtaa ohi, taas kyltti päälyste päättyy 😊. Ouluun saavutaan parahiksi juuri kun taivas synkkenee ja ukkonen iskee täydellä voimalla. Pyörä tuulen suojaan rakennuksen seinustalle ja me säntäämme syömään sekä odottamaan ukkosen ohimenoa.  Pitza on todella maittava. Sade yltyy, jonnekin olis lähdettävä majoitusta etsimään... Rokua spa kuulostaisi hyvälle.... Suunta siis sinne. Saavutaan kylpylään jossa parveilee ihmisiä pihalla... rakennus on sähkötön.  Emmekä ihmettele tielle kaatuneet puut siitä jo antoivatkin viitteitä. Ei tietoa tuleeko Sähköt tänään vai huomenna. Pikainen booking googletus... Siitari hotelli ravintola.. Ok varaa se jonnekin on mentävä 😅. Suunta Vaalaan... Puita tiellä aivan törkeästi. Laskettiin 100m matkalla 40 tai 50 runkoa kokonaan tien yli. Siirrytään ajamaan metsään, mukavan pehmeä rahkasammal tasaa kyytiä. Taas tielle ja joku porukka koittaa moottorisahoin katkoa puita, huutelen heille että paljon on edessä jos meinaatte läpi päästä.  Majapaikkaan saavutaan... Ei ihan 5 tähteä mutta todella mukava omistaja 😊. Aamulla kello 6 mopo tulille ja taas tienpäälle. Suunnaksi Ristiina... 


Sukevan nesteellä aamupala Jussi Vatasen pöydässä 😊. Etelän aurinko alkaa lämmittää 😅.  Jäniksen kokoiset hikikarpalot palleissa🤣. Ajo jatkuu Liisan ja Matin asemalle jossa pakko keventää vaatetusta, syntisen kuuma auringon paiste varsinkin 14 asteeseen tottuneille.  Vihdoin Ristiinassa kuivaa ei ole enää edes kalsarin kuminauha, hiki virtaa. Jukka ja Minna toivottaa tervetulleeksi kylään.  Jukka ehdottaa uimaretkeä., joka käy todellakin. Eikä aikaakaan kun viileä vesi vilvoittaa matkalaisia. Sillä aikaa Minna on loihtinut todella maittavan päiväpalan jälkiruoka lisukkeineen 😊. SEN jälkeen  pakko on taas pukea ajokamat... Talonväki suosittelee Puumalan maisema tietä... Tulee koukkausta mutta lähdetään silti. Tie on aivan upea soratiellä on ajettu kuulemma monet rallit ja uskon sen mäkeä ja kurvia perätysten...

Puumalaan saavutaan Sahamuseon kohdilla se sitten käy... Eturengas perhana puhkeaa. No just joo ja samalla muistuu mieleen et paikkaus tarvikkeet rengasraudat ym on matkassa mutta joku puuttuu? Tää puupää on unohtanut pumpun naurattaa miltei vaikkei yhtään 😂. Onneksi paikalla on kaksi uskomattoman mukavaa motoristiä he lähtevät ajamaan puumalan Teboilille hakemaan paikkaustöhnää. Joka sitten onkin viallinen, ensin irtoaa letkusta pää ja sitten se velli tursuaa joka puolelta muualta kuin minne pitäs mennä 😅. Kiitos jätkät silti 👍👍, uskomatonta et jotkut viitsii tollee auttaa. 




Ette muuten usko mutta automerkin omistajilla on eroja volkkari kuskit käy toinen toisensa perään kysymässä et tartteeko apua, kolme Volvoa menee ohi  solkenaan 😂. Tiedättekö miksi Volvo kuskin ratissa lukee Volvo? No siksi et tietää et V niinkuin vasen O niinkuin oikee. ( Minna tää ei koske sua) Vitsi vitsi 🤣😅. 



Soitto sinne tänne ja mietintä myssy päähän... JUKKA lupautuu tulee hätiin ❤️. Joutuu ajaa Ristiinasta Mikkeliin ja Puumalaan mutta mukana on kaikkee tarvittavaa, on Sisä rengasta, liukuvoidetta, kompuraa. Myö on sitä ennen nypitty vanha Sisä kumi pois. Eihän se oo kun Vartti ja taas jatkuu matkanteko...Vielä yksi kiitos aivan mahtavaa 😊. Vähän ennen puolta yötä kotipihaan kaartaa väsyneet mutta onnelliset matkalaiset... Videoita tulee kun ehditään niitä purkamaan kypärä kamerasta ja nähdään onko niistä julkaistavaksi... Loppuun pieni pätkä ei se aina oo ruusuilla tanssimista 😅. Ja sen perään yölliset terveiset.



Hamina kiittää ja kuittaa. Jos retkemme innosti yhdenkin lukijan tekemään jotain uutta ja kivaa tää blogi on tehnyt tehtävänsä.

Nähdään tienpäällä.... 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

BAKKAS BAANAA...

Lauvantai suharit

Elävänä tai kuolleena