Maailman laidalla

 Viikonloppu Pykeijassa, irtautuminen arjesta toimii todellakin täällä😊. Kävellen kierrellään kylää, maisemat on kertakaikkisen upeat peltoihin ja latoihin tottuneelle tasamaan kulkijalle. 




Illalla taas Jäämeressä uimassa, pikkasen sekaannusta oli kyllä saunavuoroissa... Ensin meillä oli kaikki... lopulta ei yhtään. Järjestyi kuitenkin lasten minisauna (sähkökiukainen "koppi"), mutta lämmitti sekin hyisen uinnin jälkeen 😅.

Sunnuntaiksi sovittiin omatoimi kalastusretki, vene ja kaikki tarvittavat kalastuskamat järjestyi majoittajan kautta, kiitos Pål👍. 



Harvoin sitä nappaa turskaa ja seitiä yli sadan metrin syvyydestä. Lähes joka litkauksella... pieniä saatana😂. Nelisenkymmentä saaliskalaa laskettiin takaisin samantien. Ja tietysti se isoin vei vieheen perukkeineen mennessään. 




Piipahdetaan paikallisessa Bistrossa olusilla, jutellaan Pykeijaan kalastusmatkailusta... melko lailla edukkaaseen hintaan pääsisi viikoksi kalareisulle.









Illalla omasta saalistaa,  mahtava grilliruoka... Seiti se voitti puna-ahvenen ja puna-ahven turskan, kalapuikon tuttu maku🤭. 

Vielä pieni ilta-kävely ja uni voittaa.


 







Aikainen nukkumaan meno kostautuu, aurinko kun ei laske ollenkaan niin sisäinen kello vähän sekaisin... Hyörii pyörii koko yön... Aamu kuitenkin koittaa ja siitä kohta taas kirjoitetaan taas lisää... 

Mp, Enduro, roadrip, Norja, Pykeija, jäämeren sauna,Afrika Twin, lomalla, Hamina, moottoripyörällä 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

BAKKAS BAANAA...

Lauvantai suharit

Elävänä tai kuolleena