Läpi tuulen ja tuiskun

 Mopo ja me ja jäniksen kokoiset vesipisarat... Kaatuneet puut, mutta lopulta kohde 3 häämöttää eli Raatteentien taistelupaikat. HIENOA et kyseinen paikka pitää yllä sotiemme veteraanien kunniaa ja tuo esille ne sankariteot mitä meidän papat ja mammat ovat tehneet Katsellaan  dokumentti filmi  tutustutaan museoon ja kävellään metsäpolku missä Venäläiset sotilaat oli motitettuna, hiljaiseksi vetää tuo Isiemme isäin teot, ilman heitä me polettaisiiin fillarilla ja Suikka päässä olisi täitä täynnä 😅☝️. Rupateltiin pikaisesti muutaman sivuvaunukuskin kanssa ja yhden Yamaha kuskin millä oli munat märät 😅 Saariselältä yhtä kyytiä... Nostan hattua tuossa kelissä. 










Ja taas satulaan sateen saattelemana... Suunnaksi Suomussalmen kautta Kuusamoon... Tuuli rempoo pyörää niin et koko ajan pitää olla varuillaan ja onko kaatuneita puita... 

Sitte se tapahtuu... Ihan snadi ajatus kämmi ja laskuvirhe paholainen... Moo Moo Moo ja mopo stoppaa kesken ajon, vesisade kiihtyy samoin tuuli, mitä vittua? No joo on ajettu ties missä Kuhmon perällä ristiin ja rastiin niin bensa on tosiaan vähissä 🤭. Vituttaa katsoa kahta tyhjää varakannua kaatumarautojen päällä... Ne piti tankata vasta Kuusamossa... Varatankilla vittu ei mitää hajua riittääkö se minnekkään 60 kilsaa olis selvittävä... Oli kyllä elämän pisimmät kilsat mutta Kuusamoon tultiin ei kylläkään 100sta   mutta silti. 

Syömään Shellin baariin koskaan ei bitza oo ollu niin hyvää ☝️😊. Majoitus Kuusamo Tropiikista ja altaalle sekä löylyihin... Ekat kaks olutta menee ikeniin... 


Huomenna jatkuu matka Haminasta, adventure pyöräily on aika jees, seikkailu maistuu. Mp retket on parhaita. Lappi ja luonto ❤️. Roadrip 👍. Jäähän seurailee blogia. Kutsu meidät paikalle ja tehdään sun bisneksestä juttua. Enää mikään ei ole sen jälkeen tuttua.... ☝️😂. 


Kommentit

  1. Varatankilla ajelee noin 100km. Nollaa trippi aina tankatessa ja kun siinä on 300km, niin ajele mittarille. Silloin on vielä varatankki käyttämättä.

    Hyvää ja turvallista reissua!

    T: Afrikaanon ex-omistaja

    VastaaPoista
  2. Teillä voi muuten olla vaikeuksia päästä maahan, koska Norja luokittelee Kymenlaakson punaiseksi alueeksi. Eli kun tuutte rajalle, kertokaa että olette seikkailleet Suomea ristiin rastiin ja siitä on aikaa kun Kymenlaaksosta lähditte.

    https://www.fhi.no/en/op/novel-coronavirus-facts-advice/facts-and-general-advice/entry-quarantine-travel-covid19/#map-of-nordic-region-europe-with-status-for-entry-quarantine

    Mut jos Norjaan ei pääsekään, niin kyllä teillä pohjoisessa lääniä riittää kartoitettavaksi. Suunta vaikka Kilpisjärvelle Tenon kautta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

BAKKAS BAANAA...

Lauvantai suharit

Elävänä tai kuolleena