Lähtö lähellä...

 Ähäkutti luulit varmaan et ei ne minnekkään lähde.  



Hupsista se on jäänyt päivittelemättä  blokiin aika tovin kun työkiireet ym.  Itse järjestellyt ohjelmat on vieneet miestä ja naista koko talven kun litran mittaa 😅. Koronakin veti mieltä mustaksi näinköhän kaikki retki suunnitelmat menee uusiksi. Hydrokopterin rakentaminen vei viimeisetkin vapaiden rippeet mennessään, siitä sitten joskus ihan oma tarina....


Talvi meni pärrällä ihan kivasti, ajeltiin kaksi päällä ja totuteltiin mopoon ihan mukavan oloinen tuo Elli, noin 700 kilsaa saatiin sentään mittariin kyläteitä.

Kelkkakin sai liikuntaa ja käytiin oikeen Lapin kulmilla pyörähtämässä viikon verran Luoston lumilla teki työ hullulle ja naiselle hyvää. Lumilauta kin tuli kaivettua pölyjen alta esiin 😅.


Se alkaisi pikkuhiljaa tulla jo kiirus tuon Varanginvuonon retken kanssa... Lähtöpäivä lähenee uhkaavasti enää viikonloppu   ja pitäs olla tienpäällä 😅, saas nähdä onko Norjan rajaa edes mahdollista ylittää, sauna ja majoitus pitäisi järjestyä Pykeijasta sitä kun lumikeleillä tiedusteltiin. Pari päivää sitten kotimme tiedustella tilannetta ja majoitus sekä sauna olisi varattu ja usko rajanaukeamiseen on vielä taustalla.


Pyörää on tutkittu ja kaikki vaikuttaisi olevan ok... Perushuolto ja tienpäälle. Korkeampi tuulilasi tuli vaihdettua kun ikävästi matka ajossa pyöritti tuulta kypärän ympärillä. Kouajo lenkki sateessa vahvisti asian on parempi nyt..  Pyörän laakerit ja jarrujen liukutapit herkistelty., kuski ja kyytiläinen valmiina. 




Vaatehankintoja tehty kyytiläiselle pusakkaa ja ajohousuja samoin uusi kypärä. Itselle tilasin Berikin adventure saappaat Saksasta FC  Motosta tilaus meni tiukoille saapui eilen 😅 kokokin täsmäsi. 




Eka majoituskin on pistetty varaukseen Kuhmon suunnalta eli ekan päivän kilsat olis pikkasen vajaa 600 kilsaa.  Täytyy ruveta miettimään mitä kaikkea matkaan ja pyörää pakkaamaan retrikuntoon, kodinhoitaja talonmies vielä paikalle niin tässähän on valmita satulaan  kuulemisiin piakkoin.... 

Kommentit

  1. Varmasti muistorikas reissu tulee olemaan. Turvallista ja hyvää matkaa toivoen teille molemmille

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

BAKKAS BAANAA...

Lauvantai suharit

Elävänä tai kuolleena