Lauvantai suharit

 Aamu valkeni valkoisena, pakkanen ei pannut mutta mie panin, siis pyörän tallista ulos. Miinus 2 astetta ei lainkaan paha, siis oikee ajokeli mitä parhain. Käteen vedin partnerin, siis kumppanin, tuon rakkaan ostamat uudet  hanskat. 


Elli tallista ulos ja blän a sekä b käyttöön. Ensin ajetaan pieniä kyläteitä Salpalinja museolle Miehikkälään, sieltä sitten jonnekin, silloin vielä tiennyt minne...


Puol 10 puettiin ajokamat päälle ja naviin kohde. Pientä lumisadetta...Potta päähän ja Ellin selkään. Uskintie urkua auki... Sieltä sitten Paijärven suuntaan, Postinmäki, orava antautuu.... Oikeen hyvä alku 😎. V... tu, koskaa ennen ei oo jääny kun häntä alle. Ei  tänään toivottavasti isompaa eteen pliis 🤭😅. 



Matka jatkuu Paijärveltä... PITKÄKOSKELLE. Komea mylly, entinen Saha. Hetki aikaa ihastella paikkoja, eihän tässä ole kiire yhtään minnekkään. 





Tie liukas mutta ajettava. Miehikkälä city, kippari... Jarruu 😁. Aika kähee, no taulut ja lipastot ei mahtunut kyytiin... pyörähdettiin sisällä kuitenkin. 




Sithän myö jo perillä tai  oikeemmin Salpalinjalla. 





Kierreltiin ja ihasteltiin, paikka kiinni kai Covid 19???. Paljon nähtävää. Todella hienoa että vaalitaan veteraanien perintöä ja kunnioitetaan historiaa näin. Yksi ihmetys löytyy parkkipaikalta ☝️... Moottoripyörä parkki ja huoltoalue?? Voiko joku olla näin myötämielinen harrastukselle vai mitä ihmettä? 








Nuotiopaikka löytyy lopulta pienen etsinnän jälkeen. Puitakin löytyy ja kuivia. Nakit tulille... 



Ihasteltiin ympäristöä. 



Mietittiin ajetaanko vielä Virolahdelle vielä illan pimetessä ? 

Alkoi kuitenkin molempia jotenkin vetää tonne Lapjärven ja Pyhällön suuntaan. Tuntematon tie ja suunta kiinnosti. 

Kivaa baanaa, Hylätyt talot autiot pihat, liekö nuoriso muuttanut kaupunkiin? Talo toisensa jälkeen on autiona, ehkä ne on kesäkäytössä mene ja tiedä? 


Pyhältöön saavuttiin 15.30 ja yllätys Pop Cafee auki 😊. Mopo parkkiin ja caffe tauko,  hyvät kaffeet ja munkit. Mukava tunnelma ja ystävällinen palvelu, voidaan pyörähtää toistekin. 



Seuraava pysähdys... Sale pyhältö, virkistysjuomat ja vähän suolaista 😎. Paluu kotiin Piutulantien kautta... 


Sauna kotona päälle, saunassa pitkän kaavan mukaan.... nautinnollinen päivä. 


Minnehän seuraava ajoreissu? Vinkkejä mukavista kohteista jotka olis käymisen arvoisia otetaan mieluusti vastaan 😊. 

Mukavaa talvi luettavaa... 



https://www.motouutiset.fi/


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

BAKKAS BAANAA...

Elävänä tai kuolleena