LÄPI REPALEISEN TAMMIKUUN

 Niinkuin edellisessä päivityksessä kaipailtiin...nastoja, nastoja teki mieli. Siitä sitten netin syövereihin ja vertailuja tekemään. Satapiikki PRO oy valikoitui vankimmaksi ehdokkaaksi. Soitin ja tiedustelin renkaita, firman edustaja antoi muutaman vaihtoehdon joista valittiin taakse Mitaksen 190 nastainen ja eteen Deli 240. Toimitus tuli todella nopeasti, pari arkipäivää ja renkaat olivat kotona👍.

Naapurista saatiin lainaksi renkaanvaihtoteline





se oli kyllä hyvä laite verratuna auton peltivanteen päällä tekemiseen. Vanhasta muistista se vaihtuu vielä vartissa rengas vanteelle😀...varsinkin kun on neljä kättä käytössä.          Varsinainen lumimyrsky riehuu ulkona niin mukavahan verstaalla on puuhastella.





Aamun valjetessa, yhä lumen leijaillessa taivaalta pieni testilenkki...aivan yhtä kivaa kuin Kekkeosen aikaan. Pyörä tuntuu varsin tasapainoiselta ajaa, tosin tuo välikelin nasta hakee hieman enemmän kuin odotin, mutta eiköhän se siitä.

Illalla lähdettiin sitten yhdessä kokeilemaan miltä talvimopoilu tuntuu. Pakkasta -9 ja mukavan vilpoinen tuuli. Toinen ekaa kertaa kyydissä talvella ja viides kerta kaikkiaan😉. Eka tuntemus pelkääköhän hän😎😓. Kyytiläisen ajatus "hieman jäykkänä ,mutta johtunee runsaasta vaatevarustuksesta".






Ihan yhtä helppoa se on ajaa kyytiläisen kanssa kuin yksinkin ainakin kylätiellä. Kierretiin Kannarin ympäri ja Näkintien kautta kotiapäin. Lopussa iski pieni halu löhteä kokeilemaan ummenajoa metsäautotielle...hieman liikaa lunta ja mopo ympäri ja kylätietä kotiinpäin. Polte stongaan ja talviajoon vahvistui, ei kylmä kummallakaan mutta saunan lämpöön tekee mieli...ajolenkkiä suunnittelemaan.

Näihin kuviin ja tunnelmiin 😊








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

BAKKAS BAANAA...

Lauvantai suharit

Elävänä tai kuolleena