HAMINAN TALVI 2021


 


HAMINAN TALVI 2021


Talvi kiristää otettaan, taivaalta leijuu hiljakseen lunta heela  dagen 😅.

Taitaa tulla pitkä talvi ja kevään odotus ellei.....


Pärrän tarkastelussa havaittiin että akku alkaa ilmeisesti olla polkunsa päässä ja niinpä päätettiin suunnistaa Kotkan Motonettiin kurkistamaan mikä siellä on tilanne akkujen suhteen. Exide AGM akut näyttivät olevan jonkinasteissa tarjouksessa ja niin päädyttiin sitten ostamaan sellainen mukavan myyjän avustuksella, Josko tärinää kestäisi sitten paremmin. Naisten Yokon ajotakki ja muutamat kelkkakäsineet tarttuivat ostoskärryyn akun lisäksi 😂. 

Ai niin siihen odotukseen 😅... sen verran kuumottaa stonga ett, on pitäny alkaa vakavasti harkita nastarenkaiden ostamista ja asentamista...ollaan lueskeltu netistä muutamia kertomuksia talvimoottoripyöräilystä niin pitäisköhän sitä sitte kokeilla Afrikkalaisellakin, et onko vaan savannille tehty vai kulkooko se se jäisissäkin oloissakin? Siitä on usempi vuosi aikaa kun on viimeksi talvella ollut nastaa alla. Olisko ollut viimoinen pärrä 600:nen Husaberi aikaan ennen naispressaa👆 😂. Nuorempana sitä tuli kylän spoorit kynnettyä talvisinkin useammallakin kaksipyöräisellä 😉 Noh katsotaan mihin kallistuu vai kaatuuko koko ajatus😊.

Ei oo riemulla rajaa kun Ski-dolla ajaa. Sen verran tuota lunta jo pyrytti että pakko oli taluttaa skidoo lumelle.





Vähän se hiekka suksen alla rahisee mutta minkäs teet kun kelkattaa. Käytiin tarkistamassa ettei muita ole vielä reitillä kotikulmilla. Pakkaset puuttuu niin järvien jäätilanne on mitä on...vähentää kummasti ajohaluja.

Ei muuta kuin lisää lunta ja pakkasta toivesiin ja palataan taas stongan takaa kirjoittelee kun on lisää kuulmisia


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

BAKKAS BAANAA...

Lauvantai suharit

Elävänä tai kuolleena