Vehkjärveltä Varanginvuonoon


 FINLAND HOME COUNTRY

                                                     Matkantekoa Haminaks


Koska Covid 19 kuristaa ja kurittaa nii jotain täytyis keksiä, ajateltiin lähtee kiertämään koti Suomea. Lähtöpäiväksi kaavailtiin 14.6.2021.

Nyt on Jouluaatto istutaan iltaa ja selataan netistä moottoripyöriä (matkantekovälinehän  vielä puuttuu). 

Ensin tuli molemmille vaan ajatus...sitten halu toteuttaa se... Vehkjärveltä Norjan Varanginvuonoon kaupunkiin nimeltä Pykeija...kaksipäällä moottoripyörällä.

Itärajaa ylös, jostakin sitten aikanaan alas. Jos perse ja vehkeet kestää😅                     (poika sano ett Rovaniemelt pääsee kyl junal kotii)

Ajokokemusta 2-pyöräisellä toisella vuodesta 1987, toisella noin 5 metriä Honda Monkeyllä sitten  oma koira meinasi jäädä alle ja harrastus jäi 😂. 

Ideana ois ajaa kohteeseen pääosin pienempiä tietä, soraa ja kyläteitä moottoriteitä vältellen.

AJOSUUNNITELMA :

Luumäki, LPR, Ruokolahti, Savonlinna, Enonkoski, Polvijärvi, Juuka, Nurmes, Valtimo, Kuhmo, Suomussalmi, Hossa, Julma-Ölkky, Kuusamo, Salla, Savukoski, Lokan tekojärvi, Siltaharju, Ivalo, Inari, Näätämö, Pykeija.

Matkanvarrella ajateltiin pysähtyä ainakin sotiemme muistomerkeillä ja onhan tuolla muutakin nähtävää ja koettavaa. Mietitään täs ett mihin kaikkeen uuteen matkalla voisi törmätä, toivomme ettei poroon tai perunapeltoon kuitenkaan. Ajatuksissa jo siintää tulenpunainen taivaanselkä ja yötön yö, tuhannne itikkaa ikenissä, puutunut persaus, vesisade ja vieno hymynkare suupielissä... vieläköhän perillä 1700 kilsan jälkeen hymyilyttää, saatikka kun ollaan takaisin kotona.


Jäähän seurailee valmistautumista ja ite reisuu,  tehää unelmist totta!

Klikkaa ittes seuraajaksi niin päivityksiä pukkaa tuota pikaa. 


Life is today. 


Huomenna jatkuu matka Haminasta, adventure pyöräily on aika jees, seikkailu maistuu. Mp retket on parhaita. Lappi ja luonto ❤️. Roadrip 👍. Jäähän seurailee blogia. Kutsu meidät paikalle ja tehdään sun bisneksestä juttua. Enää mikään ei ole sen jälkeen tuttua.... ☝️😂. 


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

BAKKAS BAANAA...

Lauvantai suharit

Elävänä tai kuolleena